© 2018 by Robert Gustafsson & Roberts Hjältar. Proudly created by NowaMind AB

robert.

gustafsson

Skådespelare, Föreläsare & Komiker

Socialstyrelsen_skugga_button_300.png

tänkvärda ord från robert

Jag heter Robert Gustafsson, jag gillar att folk skrattar åt mig. Så till den milda grad att det blev till något av en karriär. Jag växte upp med drömmar som jag sen envist förverkligade en efter en. Vid min sida stod min bror, som enligt läkarvetenskapen först bara skulle bli 13 år gammal, sen 18 sen 25, sen 33. På Sahlgrenska låg han slutligen och väntade på ett nytt hjärta å nya lungor. ”Jag vill hem till Jul” sa han plötsligt, och efter den långa transporten hem till Skövde klev han ur bilen och gick in för att hämta dricks till chauffören som tack, det var ju ändå Jul.

Men när han kom ut med sedeln i handen stannade han plötsligt upp å uppmärksammade suset tystnaden och färgerna innan ansiktet slutligen mötte stenläggningen på marken och allt blev svart. Han fick varken nytt hjärta eller lungor och inte heller någon karriär att tala om. Däremot skickade han oss ett budskap. Kroppen är ett hem med hyreskontrakt, när vi ska vidare lämnar vi tillbaka den till moder jord eller till nästa hyresgäst. För om det inte vore så, skulle vi självklart ta med oss det avklippta håret från frisören i en påse och med sorg i hjärtat begrava det i marken tillsammans med nagelbitarna som vi knipsade av i fredags.

Själen sitter inte i cellerna utan i den saliga energi som skapar ljudvågor, bilder och minnen. Så med glädje och självklarhet vill jag ambassad’era för organens kretslopp. För kropp å hopp.

Robert Gustafsson

 
 

 kontakta

roberts hjältar 

kontakt

Roberts Hjältar
Box 24154
104 51 STOCKHOLM


E-post: kontakt@robertshjaltar.se

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
 
 
© Robert Gustafsson